Marie Claire iPad magazin

Megjelent a Marie Claire @Work iPad-magazin!

Megjelent a Marie Claire@Work iPad-magazin, amely exkluzív tartalommal, interaktív multimédiás élményekkel kiegészítve vizsgálja meg a nők és a munka világának kapcsolatát.

A Marie Claire a sokszínűség jegyében készítette el karriermellékletét interaktív iPad-kiadványként is, kihasználva az eszköz kínálta multimédiás lehetőségeket. A Marie Claire @Work egyebek mellett utánajár, milyen kihívásokkal kerülnek szembe a nők a munka világában, és irányt mutat a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtéséhez.

Sikeres magyar nők mesélnek a karrierjükről, a pályájuk alakulásának szépségeiről és nehézségeiről, valamint a hazai munkavállalók lehetőségeiről, kilátásairól, a változás lehetséges irányairól. A munkahelyi barátságok pszichológiájának is a mélyére nézünk, sőt megvizsgáljuk, hogy milyen módon igyekeznek enyhíteni a fokozott stresszt az érintettek, és ezeknek milyen alternatívái lehetnek. Kiküldött tudósítónk San Franciscóban járt, és magyar érdekeltségű, sikeres startup cégek női dolgozóival beszélgetett a munkájukról és a karrierlehetőségeikről.

Bazároldalainkról megismerhetjük az irodai öltözködés etikettjét, sminktippjeink pedig sokat segítenek a gyors és tökéletes smink elkészítéséhez.

Marie Claire @ WORK iPad magazin

Marie Claire @ WORK iPad magazin

A program innen tölthető le

Leave a Comment