Budapest Fashion Night 2013 - Maison Marquise by Toth Bori
Fotó: Budapest Backstage Magazin

Vége a nyárnak, hamarosan újra BFN. Ismered?

Kezeket fel, aki már hallott a BFN-ről? BFN = Budapest Fashion Nights, azaz egy rendezvénysorozat, amely hazai viszonylatban a legrégebbi divattal és stílussal foglalkozó esemény.

Aki tudja mi ez, az valószínűleg kedveli – magamból kiindulva:) -, aki viszont nem ismeri, annak ideje megismernie! Mi is hát a BFN ? Egy divatszakmai est, amely mindig más és más hazai tervező válogatott ruháit mutatja be.

Persze arra is volt már példa, hogy egy alkalommal 3 tervező munkáit is láthattuk a kifutón, csakhogy valóban színes és pörgős legyen a dolog. A jó a BFN-ben, hogy igényes a kivitelezése, kifejezetten azért jött létre, hogy népszerűsítse a magyar tervezőket – ami rá is fér a hazai divatvilágra most, hogy egyre kevesebb pénz jut hasonló presztízsnövelő eseményekre – és azért is, mert összehozza a szakmai szereplőket. Amellett, hogy folyamatosan értesülünk általa tervezőink munkásságáról, itt aztán nyugodtan lehet csevegni, új kapcsolatokat kiépíteni vagy a már meglévőeket ápolni.

 

Budapest Fashion Night 2013 - Maison Marquise by Toth Bori - Fotó: Budapest Backstage Magazin

Budapest Fashion Night 2013 – Maison Marquise by Toth Bori – Fotó: ©Budapest Backstage Magazin

Én már várom a következőt, sőt tudom is, hogy mikor lesz… arról nem is beszélve, hogy a tervezőről is vannak sejtéseim, de erről majd csak akkor írok, ha már egészen biztosan tudom:)

 

Budapest Fashion Night

Leave a Comment