Budapest Fashion NIght - BFN

Budapest Fashion Night ismét dupla teltházzal

2014. március 6-án ismét megnyitotta kapuit a Budapest Fashion Night a patinás Boscolo Hotel Róma termében, ahol 14. alkalommal rendezte meg a Bloom Fashion Group hazai divatkultúrát népszerűsítő rendezvényét.

A két teltházas bemutatón ezúttal Nagy Ágota mutatta be kreációit, aki több mint egy éve alapította meg saját brandjét, a NAGY ÁGOTA COLLECTION-t.

Budapest Backstae – BFN Nagy Ágota bemutató

Budapest Fashion Night 2014 / 1 – NAGY ÁGOTA COLLECTION
Fotó: © BudapestBackstage.com

A 2014-es alkalmi és esküvői női ruhakollekciónak pedig remek kísérője akadt, hiszen a kiemelkedő eseményeken nem csak a hölgyeknek, de az uraknak is igen fontos a megjelenésük, így a tüllszoknyák és míderek mellett ezen az estén az elegáns férfiöltözékek is szerephez jutottak a kifutón a GALAMB MÉRETES SZABÓSÁG összeállításainak köszönhetően.

Budapest Backstage - BFN Galamb Szabóság bemutatója

Budapest Fashion Night 2014 / 1 – Galamb Szabóság bemutatója
Fotó: © BudapestBackstage.com

A Budapest Fashion Night további érdekessége volt, hogy modellként a kifutón láthattuk Hajda Esztert, Magyarország Szépségnagykövetét is.

BFN – The Beauty Ambassador / Magyarország Szépségnagykövete

Budapest Fashion Night 2014 / 1 – Hajda Eszter – Magyarország Szépségnagykövete
Fotó: © BudapestBackstage.com

A BFN-t évekkel ezelőtt azért álmodták meg a szervezők, hogy népszerűsítse a hazai tervezőket és segítse a magyar divatkultúra fejlődését. Minden egyes BFN más és más tervező munkáit mutatja meg, így az eseménysorozaton keresztül átfogó képet kaphatunk a hazai divatvilág jelentős alakjairól.

Budapest Backstage – BFN Finálé

Budapest Fashion Night 2014 / 1 – Finálé
Fotó: © BudapestBackstage.com

A 2014. év első BFN-jét most is egy remek party zárta – amelyen meghitt hangulatban, kellemes élőzene mellett beszélgethettek a meghívott vendégek -, valamint a rendezvényre oly jellemző „Designer room”, ahol mindenki személyesen találkozhatott a tervezőkkel s a kifutón látott kollekció darabjaival egyaránt.

Budapest Backstage – BFN Finálé

Budapest Fashion Night 2014 / 1 – Finálé
Fotó: © BudapestBackstage.com

Teljes beszámolónk és képanyagunk hamarosan a www.Budapest Backstage.com oldalán.

Leave a Comment