Pirosító helyes felvitele

A pirosító helyes felvitele

Hova érdemes felvinni a pirosítót és miért? Nos, ahhoz, hogy a megfelelő helyét megtaláljátok ahol egész nap meg tud pihenni, csak egy kis megfigyelés kell és némi mosolygás.

A pirosító mindenkit üdévé varázsol, fiatalossá tesz és egészséges megjelenést kölcsönöz. A képen 4 fajta felviteli módot láthattok. Nézzük sorjában:

  1. A mosolygó dombon. Ő lenne az a pont, ahol a pirosító pont a megfelelő helyen van. Nem fent, nem lent, nem a halántékon és nem az állunkon oldalt, hanem a mosolygó dombon. Ehhez mi kell? Egy kis mosolygás és máris megvan az ideális stílus. Egy egészséges, szél csípte orca, ami még a hangulatotokra is jó hatással lesz.
  2. Az arccsonton. Itt már szemmel láthatóan kicsit hátrébb került. Habár ezt a felviteli módot előszeretettel alkalmazzák kifutón vagy fotózáson, de nem a hétköznapokon!
  3. Az arccsont alatt, az arc oldalán. Most már kezdünk idegen vizekre evezni, oda, ahol sajnos egyre többen és egyre gyakrabban megfordulnak. Ha túlságosan lentre viszitek a pirosítót, „lehúzza” az egész megjelenést. Nem szép, öregít, nem esztétikus.
  4. Közel a szemekhez, a halánték felé. Sajnos ez is egy tipikus eset, amit egyre gyakrabban látok fiatal lányokon vagy a középkorosztálynál. Nem szép, nem igényes. Tiltólistás!
A pirosító helyes felvitele

A pirosító helyes felvitele
Kép: MarieClaire.com

A képek nagyon jól szemléltetik, hogy a pirosító nem megfelelő helyre való felvitele mennyire meg tudja változtatni arcunk karakterét. Míg az első képen a pirosító a jó helyre került, úgy itt egy üde és friss megjelenésű lány néz vissza ránk, viszont a többi három képnél pedig már szemmel látható a különbség.

Néhány kedvenc termék:

Dandelion brightening finishing pirosító - Szín: Ballerina pink

Dandelion pirosító

Dandelion pirosító

 

Chanel Joues Contraste powder blush – Szín: In love

Chanel pirosító

Chanel pirosító

 

Mac Cremeblend krémes pirosító – Szín: Ladyblush

Mac Cremeblend pirosító

Mac Cremeblend pirosító

 

Nars pirosító – Szín: Orgasm

Nars pirosító

Nars pirosító

 

 

Gräff Dóra – Sminkes

www.doragraff.com 

Comments are closed.