Fashion Awards Hungary

Fashion Awards Hungary

Kiosztották a 11.  Fashion Awards Hungary díjait.

2004. óta kerül átadásra a Fashion Awards Hungary divatdíj, melynek kommunikációját médiatámogatóként 2011 óta a Budapest Backstage magazinnal mi is segítünk. Idén május 26-án este, a PRLMNT-ben került sor a gálára, melyben nyolc divatszakmai kategóriában osztották ki a kis szobrocskákat.

A Budapest Backstage, a Fashion Awards Hungary médiatámogatója

A Budapest Backstage,
a Fashion Awards Hungary médiatámogatója

Az idei  gála helyszínválasztása – a PRLMNT – sajnos rossz döntésnek bizonyult, mert a hely minősége messze alatta maradt a díjazott szakemberek teljesítményének. A műsorvezető, Iszak Eszter műsorvezetői felkérése viszont jó döntésnek bizonyult, mivel sallangmentesen, jó stílusban és gördülékenyen vitte végig az este programját. A díjátadók – akik divatszakmából és zenei életből választott párosok alkottak – szintén ügyesen, felesleges „időhúzás” nélkül végezték dolgukat. Kissé furcsán jött ki, hogy a nyolc nyertes közül csak négyen voltak jelen és vették át személyesen a díjakat. A többiek a világ különböző részein dolgoztak, mert hát ilyen a divatszakma. De ennek igazából örülni kell, hogy a hazai szakembereink egyre többször jutnak lehetőséghez a határainkon kívül. A programot Kozma Orsi produkciója színesítette két dallal.

Fashion Awards Hungary 2016 képes beszámoló Fotó: © BudapestBackstage.com

Fashion Awards Hungary 2016 képes beszámoló
Fotó: © BudapestBackstage.com

Bár a zavaros színpadkép, a világításra és jónéhány apróbb szervezési hiba is zavaró volt, de mindent összevetve talán a legjobban összeállt Fashion Awards gálán jártunk, de a díj és az átadó esemény körül még jelentős munkára lesz szükség a jövőben a megfelelő presztízs megszerzéséhez.

Gratulálunk a jelölteknek és a győzteseknek
(a rendezvény képanyagá IDE kattintva nézheted meg):

Az „Év Női Modellje”:  MENYHÉRT ALÍZ 

Az „Év Férfi Modellje”:  ZAHORÁN BERTOLD

Az „Év Divat bloggere”:  CSALÁR BENCE

Az „Év Divatsminkese”:  TÉGELY LAURA

Az „Év Divatfodrásza”:  KOZMA NORBERT

Az „Év Stylistja”:  PINTÉR JUDIT

Az „Év Divatfotósa”:  ZSÓLYOMI NORBERT,

Az „Év Divattervezője”:  ABODI DÓRA

 Fotó: Menyhért Alíz / Az Év női modellje – www.BudapestBackstage.com

Comments are closed.