SZILAS_RITA_Bubi-Kabi_festival_2015_Budapest_Fashion_Backstage_Magazin_01

BREAKING NEWS! Magyar designer könnyíti meg a fesztiválozók életét…

…és akkor a SZILAS RITA „feltalált” valamit… egy tökéletes fesztiváli esőkabátot és egy forradalmian új értékesítési modell egyvelegét.

A hazai divattervezők kreativitására eddig sem lehetett panasz. Számos eredeti ötlet, megoldás, alkotás született már és most itt a legújabb. Alig pár napja írtunk  SZILAS RITA fesztiváli Bubi-Kabi® koncepciójáról. A divattervező már több „bubi fólia” öltözékkel és különleges táskával is felhívta magára a figyelmet. Szilas Rita most azonban nem csak egy szabadalommal védett különleges termékkel állt elő, hanem egy forradalmian új értékesítési modellel is.

A recept látszólag egyszerű a kereset-kínálat összekapcsolására. Találj ki egy terméket – a Bubi-Kabi® – aminek jól meghatározható a célcsoportja és tedd a legkönnyebben elérhetővé azok számára akiknek szükségük lehet rá. Esetünkben ez úgy néz ki, hogy van a Bubi-Kabi®, ami tökéletes fesztiváli viselet rosszidő esetén, mivel tökéletesen víz- és szélálló, egyszerűen tisztítható, látványosan trendi és az áttetsző bubi fólia nem takarja el a gondosan összeállított fesztiváli outfit-tünket. Ehhez kapcsolódóan erre a célra létrehozott online felületet, amin keresztül a fesztiválozók mobiltelefonon keresztül rendelést tudnak feladni, amit rövid időn belül a fesztivál főbejáratának közelébe szállítanak ki. Így senkinek sem kall abbahagynia a bulizást vagy elszalasztani egy klassz koncertet egy kis eső miatt.

SZILAS RITA Bubi-Kabi® csinosan

SZILAS RITA Bubi-Kabi® csinosan

A BALATON SOUND és a SZIGET fesztiválok ideje alatt egy saját, mobilos, kétnyelvű vásárlói felület lép működésbe, amit már most érdemes elmenteni: www.szilasrita.com/festival-raincoat.html

Azonban júlus 30-ig még „fesztiváli előszezoni” áron, mindössze 6500 forintért lehet megvásárolni a La Masni üzletben vagy a tervező webshop-jában (www.szilasrita.hu/szilas-rita-webshop.html).

SZILAS RITA Bubi-Kabi® és bubi fülvédő

SZILAS RITA Bubi-Kabi® és bubi fülvédő

www.budapestbackstage.com

Comments are closed.