Eredeti Szilas Ritától…

Talán kevesen tudják, hogy a „bubi-kabi” egy fiatal magyar divattervező, Szilas Rita „találmánya”.

Egy újabb divattervező, illetve „terméke” mutatja, hogy a kreativitással egyáltalán nincs baj idehaza a divat területén. Szilas Ritát a kifejezetten ötletes alkotásaival vált ismertté, de mint annyi hazai tehetséges alkotó sikeresebb külföldön mint idehaza. Nem rég számoltunk be Szilas Rita új kapszula kollekciójának lookbook fotózásáról (a Budapest Backstage képriportja a fotózásról), most pedig a saját fejlesztésű terméke, a „bubi-kabi” promóciós videójának megjelenése kapcsán írunk róla. A kabát anyaga a jól ismert pukkanós fólia egy speciális, erősebb és nagyobb mintájú variációja, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Átlátszóságának köszönhetően pedig a kabát nem takarja el az alakot és látható marad a ruha ami fölött viselik.

Szilas Rita - original boubble coat

Szilas Rita bubi-kabija
Fotó: © BudapestBackstage.com

Az ötlet annyira szellemes és cool, hogy biztosak vagyunk benne, hogy a trendy ruhadarab igen sikeres lesz (talán még idehaza is). Érdemes lesz odafigyelni Szilas Ritára, mert eredeti ötleteivel szerintünk jelentő nemzetközi sikereket érhet el a jövőben.

A „bubi-kabi” megrendelhető a www.bubble-coat.com-on vagy megvásárolható a La Masni-ban (Budapest, VI. kerület, Hajós utca 26/A)

Leave a Comment