Szilas Rita kapszulakollekcio

Beszámoló Szilas Rita új kapszulakollekciójának fotózásáról

Meghívást kaptunk Szilas Rita – fiatal hazai divattervező – legújabb kapszulakollekciójának fotózására.

Szilas Rita napjaink egyik legeredetibb hazai divattervezője. Kirobbanó, „gátlástalan” kreativitás jellemzi, ám ennek ellenére neve ma még sokaknak mégsem hangzik ismerősen. Mint több tehetséges hazai divattervező, ő is külföldön már sikeresen értékesíti a rá jellemző „játékosan” kreatív alkotásait, így mindenképen érdemes nyomon követni pályafutását.

Szilas Rita divattervező és Edit a modell Fotó: © BudapestBackstage.com

Szilas Rita divattervező és Edit a modell
Fotó: © BudapestBackstage.com

A tervező, akit különleges mintákkal nyomott ruháiról, ötletes táskáiról és kiegészítőiről és nem utolsósorban Szilas Rita neve alatt védett „bubi kabátról” ismerünk, ezúttal elsősorban budapesti képrészleteket használt kapszulakollekciójához.

Szilas Rita - 2014 kapszulakollekció darabjai Fotó: Szipál Péter

Szilas Rita – 2014 kapszulakollekció darabjai
Fotó: Szipál Péter

A jó hangulatú fotózást egy összeszokott szakmai csapat végezte. A képanyagot Szipál Péter, a híres fotósdinasztia harmadik generációjának képviselője készítette, aki életének jelentős részét – harminc évet – Hollywood-ban élt és alkotott, ahol az amerikai show business számos jeles képviselőjét örökítette meg hosszú pályafutása alatt. A sztárok közül, akik kamerája elé álltak, számunkra talán Madonna, Jonny Depp vagy az Earth, Wind & Fire csapata a legismertebb. Barabás Edit volt a modell, akinek a sminkjéért Gräff Dóra, a frizurájáért Oros Boglárka felelt. A fotózáshoz kiegészítőket biztosított a TCT Design és Csermák Dóra.

Szipál Péter fotógráfus és modeljei Fotó: © BudapestBackstage.com

Szipál Péter fotógráfus és modelljei
Fotó: © BudapestBackstage.com

Szilas Rita kapszulakollekciójának fotózásáról itt láthatod képes beszámolónkat.

A kapszulakollekció teljes képanyaga hamarosan megjelenik.

Leave a Comment