Lássuk Tomcsányi Dóri legújabb kollekcióját!

Megjelent Tomcsányi Dóri 2014 ösz-téli kollekciójának különleges lookbook-ja.

Tomcsányi Dóri 2014 ősz-téli kampányfotó

Tomcsányi Dóri 2014 ősz-téli kampányfotó

A fiatal divattervező az elmúlt évben rendkívül sokat dolgozott. Talán ő volt az, akinek kollekcióit a leggyakrabban láthattuk a hazai divateseményeken. Ráadásul nem is állt meg az ország határainál, hiszen idén tavasszal kijutott a London Fashion Week-re is. Figyelve kollekcióit, kezd kirajzolódni elöttünk is egyéni, kreatívan játékos stílusa.

Lookbook fotói a trendeknek megfelelőek és láthatóan mindig átgondoltak, akárcsak kampányfotói. A most bemutatott „pörgetős” lookbook pedig nálunk kifejezetten nagy kedvenc, amire csillagos ötöst adnánk, persze csak akkor, ha osztályoznánk. Mindenesetre úgy látjuk, hogy amilyen „szépen” és energikusan dolgozik Tomcsányi Dóri, amilyen komolyan veszi a kommunikációt – ami a hazai divattervezők talán legnagyobb gyengesége – érdemes lesz rá odafigyelni, mert szerintünk sok meglepetéssel szolgálhat még a jövőben.

Tomcsányi Dóri 2014 ősz-téli kollekció kampányfotó

Tomcsányi Dóri 2014 ősz-téli kollekció kampányfotó

Néhány kedvencünk a 2014 ősz-téli kollekcióból. A teljes kollekciót képeit megnézhetitek Tomcsányi Dóri saját weboldalán.
DORI_TOMCSANYI_kollekcio_1 DORI_TOMCSANYI_kollekcio_2 DORI_TOMCSANYI_kollekcio_3 DORI_TOMCSANYI_kollekcio_4 DORI_TOMCSANYI_kollekcio_5

Leave a Comment