CS_4_web

Claudia Schiffer lett az OPEL európai márkakövete

A divatikon és szupermodell lesz az új „It’s a German” reklámkampány sztárja.

2014-ben a gyünyörű német divatmodell az Opel európai arcaként segíti a márka pozícionálását. Az „It’s a German” kampány témája az Opel-ek német mérnöki művészeten alapuló egyedülállósága.

Claudia Schiffer több mint ezer magazin címlapjára került fel. A világ egyik legszebb nőjeként tartják számon. A több mint 25 éves kiemelkedően sikeres modellkarrierje mellett az UNICEF jószolgálati nagyköveteként is tevékenykedik és valódi modern női ideál.

CS_5_web

Claudia Schiffer kitűnő választásnak tűnik az Opel közel öt évvel ezelőtt megkezdett „arculatváltásának”, folyamatában. A korábban a megbízhatóság, a kiváló ár-érték arány jutott eszünkbe a márkáról. Mára azonban egyre inkább változik a képünk az Opel-ről, hiszen a teljes modellpalettája megkapta az új, igen jól sikerült designt, mely mögött ott van a megbízható technológiai tartalom. Így sokkal inkább a prémium minőség, a stílusosság azok az üzenetek amik a márkával kapcsolatban hangsúlyt kapnak, természetesen a korábbi értékekre építve. Ennek a képnek az erősítésére a divat és egy szupermodell pedig a lehető legjobb választás.

Claudia Schifferaz OPEL európai márkakövete

Claudia Schiffer egy OPEL társaságában

A kampány első szpotjai az Opel Merivával és Mokkával január közepén jelennek meg.

Leave a Comment