Köböl Anita a The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet háziasszonya

Köböl Anita – interjú Pataky Tímeával

Köböl Anitát mát sok szerepkörben láthattuk a The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet kapcsán. Találkozhattunk vele a döntő gálájának háziasszonyaként, a Szépségnagykövet videóinak műsorvezetőjeként, sőt a felkészítő táborban előadóként is, hiszen ő tanította a döntős lányokat a kommunikáció rejtelmeire.

Anita rendkívül sokoldalú. Modell múltja mellett, szépségkirálynőként a szépségversenyek világát is megismerte. Mára ezt már maga mögött hagyva elsősorban tévésként, műsorvezetőként dolgozik.

Legújabb „vállalkozása” a blogja, amit a tőle megszokott lendülettel kezdett el felépíteni. Blogjának első  interjúját azzal a Pataky Tímeával készítette, aki maga is a The Beauty Ambassador döntőse volt és akinek munkája, céljai, küzdelmei példaértékűek.

Pataky Tímea a The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet döntőse

Pataky Tímea – A Szépésgnagykövet választás döntőjében

„Pataky Tímea nevét már ismerhetitek innen a blogról, illetve avatottabbak a nagyvilágból. Ő az a lány, aki egy egyedülálló masszázs stúdiót hozott létre, ahol vakok és gyengén látók, valamint megváltozott munkaképességűek dolgoznak. Ez a Vitality Wellness. Timi ezt megelőzően sokáig modellkedett, kipróbálta magát szépségversenyen, és nem mellesleg a Sclerosis Multiplex nevű betegség élenjáró harcosa. Elszánt, tudatos és szép. Nem véletlenül beszélgettünk.

 Szeretem az olyan nőket, akiknél nem csak a szépség van jelen, de ez intelligenciával is párosul. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem találkoztam már én is ezzel: „nahát, szép – szép, de hogy okos is!”. Ilyenkor sose tudom eldönteni, bók vagy irónia. :) Nem is az én tisztem, az viszont már sokkal inkább, hogy olyan embereket, és elsősorban olyan nőket szeretnék nektek bemutatni, akik ilyen vagy olyan módon, de letettek már valamit az asztalra, és személyük példamutató lehet bárki számára. Pataky Tímea ilyen. 12 év modellkedés után most egy saját vállalkozást vezet, közben harcol édesanyja betegsége ellen, a magánéletben pedig igyekszik teljes értékű társ és nő lenni.”

Az interjút teljes terjedelmében ide kattintva olvashatjátok Köböl Anita blogján.

Leave a Comment