Fokep_Dior-Gold-Winter-2013

2013 Karácsonyi sminktrendek

November vége, a karácsony előszele. Amikor rendszeresen elcsábulunk és eltévedünk a legújabb smink kollekciók tömkelegében. Személyes on-line és off-line túrám során találkoztam olyan dekor kozmetikai cégekkel, akik aranyban és ezüstben utaznak, volt, akiket ‘Crazy Paris’ inspirált, de olyan is akadt, akiket a téli Versailles ihletett meg. Természetesen a jó öreg Hollywood sem maradhatott ki.

Jöttem, láttam, majd győzelemért kiáltottak az alábbi gyönyörűségek.

Elsőként J’adore Dior!

Már így az elején kicsit elkanyarodva a sminktől. Egy kis kényeztetés a körmöknek is jár. Nézzük csak meg közelebbről a ’Diorific Duo Manicure’ körömlakk szettet.

Az arany üvegcse körömlakott, míg az ezüst üvegcse valójában nem is körömlakkot, hanem apró gyöngyöket tartalmaz a híres kaviár körmök elkészítéséhez. Igaz, a Dior egy kicsit elkésett ezzel, de hát eddig sem okozott nagyon csalódást. A készlethez jár még egy arannyal lakkozott tölcsér és egy kis műanyag tálca is, ami az apró gyöngyök összegyűjtését segíti. J’adore kaviár! :)

Diorific-Duo-Golden-Winter_2013

Diorific Duo Manicure körömlakk és gyöngyök

Majd megérkezett Coco Chanel.

3 új rúzsszín, új formulával ötvözve.

1. Rouge Allure, 217 – Radieuse

Egy szóval: összetéveszthetetlen. A Chanel egy olyan új formulát dolgozott ki, ami ultra-vékony pigment réteget képez a bőrfelszínen, viszont tömény, így intenzívvé és tartóssá teszi a rúzst. A végeredmény selyemfényű puha ajkak.

2. Rouge Allure Velvet, 317 – La Précieuse

3. Rouge Allure Velvet, 327 – La Désirée

A Rouge Allure Velvet’ fantázianévre hallgató termékcsalád legújabb színei. Intenzív gazdag színe bársonyosan matt hatást kelt. Sok matt rúzs kiszárítja az ajkakat, de nem a Chanel-nél.

Chanel_Lipstick_Winter_ 2013

Chanel Rouge Allure és Rouge Allure Velvet rúzsok

Bobbi Brown a természetességgel hódít.

Természetesség és föld színek. A Bobbi rajongók tudják, hogy nagyjából mire számíthatnak. Az idei karácsonyi kollekcióban is a föld színei dominálnak, megspékelve egy kis csillogó Hollywood-i glamourral, meleg és hideg árnyalatokban.

Az ’Old Hollywood’ fantázianévre keresztelt szemhéjfesték összesen 9 színt tartalmaz:

  • Elefántcsont – Ivory
  • Arany rózsaszín – Golden Pink Metallic
  • Arany szikra – Gold Sparkle
  • Opál – Opal Sparkle
  • Köd – Fog
  • Bézs – Beige
  • Csokoládé bronz – Chocolate Bronz Sparkle
  • Arany gyertyafény – Candlelight Gold Metallic
  • Sötétszürke – Eclipse
Old_Hollywood_Eye_Palette_Winter_2013

Bobbi Brown Old Hollywood szemhéjfesték

Guerlain elhozta Párizsból a nyár melegét.

A francia márka egy gyönyörű fekete tégelyecskében ötvözi a nyár intenzív színeit. A ’Guerlain Crazy 68 Terracotta’ bronzosítóban a matt meleg bézs színek adják meg az alapot, egy enyhe napbarnított hatást. A barack és a pink pedig egy kis élénk pírt kölcsönöznek az arcbőrnek.

Guerlain-Crazy-68-Terracotta-Bronzer_Winter_2013

Guerlain Crazy 68 Terracotta bronzosító

Természetesen a karácsonyi smink kavalkádból még nagyon sok hasznos és gyönyörű termékkel találkoztam. Sorolhatnám őket a végletekig. A fentiek minőségileg nagyon is megállják a helyüket.

Hogy mi az utolsó gondoltatom a termékekkel kapcsolatban? Limitált kiadás!

www.doragraff.com

Leave a Comment