NC_fokep

Világsztár magyar designer ruhákban

Ismét a MANIER szalonban járt, a világkörüli turnéja során hazánkban is koncertező legendás jazz-díva, Natalie Cole.

A történet 2010-ben kezdődött, amikor Budapest utcáin sétálgatva a világhírű énekesnőnek feltűnt a Hajós utcai Manier szalon kirakata.

Kíséretével betért az üzletbe, ahol annyira megtetszettek neki Németh Anikó divattervező alkotásai, hogy bő két órán keresztül nézelődött, próbálgatott és vásárolt.

Az énekesnő három év után, világkörüli turnéja során, tért vissza a napokban Budapestre, ahol november 8-án adott hatalmas sikerű koncertet új lemezének anyagából. De azt megelőzően, kihasználva rövid szabadidejét, újra ellátogatta a Manier szalonba, hogy újabb különleges darabokkal bővítse ruhatárát. Elmondása szerint, lenyűgözik Németh Anikó kreációinak varázslatos formái és a felhasznált gyönyörű anyagok. Ez alkalommal személyesen nem találkozhatott a tervezőnővel, mivel ő jelenleg a világ másik végén, Shanghaiban dolgozik egy igen jelentős projekten, amiről szintén hamarosan beszámolunk.

 

Natalie Cole a Manier számára dedikált kártyája

Natalie Cole a Manier számára
dedikált kártyája

Úgy gondoljuk, mindannyian büszkék lehetünk Németh Anikóra és márkájának, a MANIER-nak a sikerére, hiszen Natalie Cole egy valódi világsztár és igazi díva a szó legjobb értelmében. Ez a történet pedig igazolja azt az állítást, hogy a hazai tervezők kreativitása, szakmai tudása eléri a világszínvonalat, és hogy érdemes sokkal több figyelmet fordítani erre a területre.

Natalie Cole és Németh Anikó divattervező a 2010-es találkozásukkor

Natalie Cole és Németh Anikó divattervező
a 2010-es találkozásukkor

Ki is Natalie Cole?

Natalie Cole 1950-ben született a legendás énekes, Nat King Cole – akit a maga idejében a legszebb hangú férfiénekesnek tartottak – lányaként. Rendkívül sokszínű előadóművész. Az R&B, a pop és a jazz területén is maradandót alkotott. 21 stúdióalbuma közül a legsikeresebb az 1991-ben megjelent Unforgettable: With Love lemez több mint 14 millió példányban kelt el. Munkásságát ez idáig kilenc Grammy-díjjal ismerték el. Legutóbbi, Natalie Cole En Español című spanyolnyelvű lemezén ismét  duettet (virtuálisat, hiszen apja Natalie 15 éves korában meghalt) énekel többek között édesapjával, valamint – a szintén a napokban Magyarországon koncertet adó – Andrea Bocelli-vel.

Érdemes megnézni Natali Cole és édesapja Nat King Cole csodálatos „virtuális duetjét” melyben a When I Fall in Love című „örökzöldet” éneklik.

Leave a Comment