The Beauty Ambassador ’13

Március 9-én nagy megtiszteltetés ért minket… Részesei lehettünk a The Beauty Ambassador, Magyarország Szépségnagykövete választás elődöntőjének.

Nem tagadom, sosem számítottam nagy szépségkirálynő fun-nak, talán mert úgy gondolom, hogy egy nő hiába szép, ha nem párosul mellé egyéb adottság, méghozzá belső adottság, ami viszont nehezen derül ki egy szerintem csak a külsővel foglalkozó versenyen.

A The Beauty Ambassador talán az első olyan verseny volt, amire azt mondtam, nézzük meg, mit tud. Tetszett a kiírás, hogy nem csak lányokat (férj- és gyerekmentes hajadonokat) kerestek, hogy kevéssé számított a súly vagy a kor, hogy valahogy az egész kissé másnak tűnt. Figyeltem is serényen az online szakaszt, sőt bevallom, szavaztam is.

Eljött az online szakasz vége is és lám, meghívást kaptunk az elődöntőre, ahol az online szakaszon túljutott versenyzők elsőként találkozhattak a zsűri tagjaival. A zsűriben az elnök pozícióját dr. Schiffer Miklós töltötte be, akit szerintem nem nagyon kell bemutatni a divatrajongóknak, ám ha valaki mégsem ismerné még a nevét, annak eláruljuk, hogy ő Magyarország leghitelesebb stílustanácsadója.

Az elődöntő igazán érdekesnek és izgalmasnak bizonyult. A lányokat figyelni különleges élmény volt, hiszen egy-egy elkapott pillantás, mozdulat sok mindent elárult a versenyzők személyiségéről. Akadt köztük mosolygós és kevésbé vigyori, volt akin látszott, most szépen felméri a terepet és akadt, aki vidáman barátkozott. A jó hangulat egyébként általánosan jellemezte a napot, a legtöbben csacsogtak, barátkoztak és persze nagyon izgultak. A zsűri tagjai is biztosan rengeteg információt kaptak a lányokról, hiszen mindenkivel egyenként elbeszélgettek, ami nekünk nagyon tetszett, hiszen így valóban közelebbről is megismerhették őket, s biztos vagyok benne, hogy így valóban nem csak a csinos pofik alapján döntöttek.

A nap végére, hosszas tanácskozás után aztán végre megszületett az „ítélet”, azaz kihirdették annak a tizennyolc lánynak a nevét, akik bekerültek a döntőbe, és akik majd részesei lehetnek a következő állomásnak, a felkészítő tábornak.

Kíváncsian várjuk azt is…

A döntőbe jutott Szépségnagykövet jelöltek

A döntőbe jutott Szépségnagykövet jelöltek

www.beutyambassador.eu

Leave a Comment