BUDAPEST FASHION NIGHT - BFN - A VÁROS „LEGDIVATOSABB” PARTY SOROZATA

Budapest Fashion Night 2017. október 3.

SAJTÓANYAG és sajtófotók letöltési linkje

SAJTÓANYAG

Új helyszínen és egyszerre három brand bemutatásával ünnepelte 20. jubileumát a Budapest Fashion Night, Magyarország legrégebbi és ma is fennálló rendezvénysorozata. A Várkert Bazárban felvonuló tervezők közül Józsa Péter márkája, az ANTE képviselte a ruhákat, amelyeket a BERNADOTTE Jewellery ékszerei és a BE DFFRNT táskái tették teljessé.

Ismét nagy sikerrel zárult a 2017-es őszi BFN, amely immár 20. alkalommal várta a hazai divatszakma rajongóit a megszokott minőséggel, három bemutatkozó, fiatalos branddel és egy teljesen új környezetben, Budapest legkedveltebb rendezvényhelyszínén, a Várkert Bazárban.

A kifutóra lépő három márka közül Józsa Péter – ANTE – ruhakollekciójával egy izgalmas, új brand indulásának lehettünk tanúi, amelynek középpontjában a női szépség és annak szolgálata áll és ahol az öltözékek által a női kisugárzás válik láthatóvá.

A ruhák mellett – mint a stílusos megjelenés elengedhetetlen részei – a BERNADOTTE ékszereit és a BE DFFRNT táskáit is megcsodálhattuk a kifutón.

A BERNADOTTE Jewellery ékszerei, ahogy vártuk is, letisztultak, különlegesek és egyediek voltak. A kollekció alapmotívuma az egységet és a teljességet szimbolizáló kör pedig jól nyomon követhetően megjelent a bemutatott ékszereken.

A BE DFFRENT megálmodott kollekciója a „kite” nevet kapta, a papírsárkány formaiságára utalva, hiszen a kifutón felvonultatott táskák jól láthatóan a deltoid forma kiindulásából és a rombusz geometriai játékból születtek meg.

A bemutatót Kalmus Felicián csellóművész játéka tette még különlegesebbé, aki a finálé előtt kápráztatta el a közönséget csodás előadásával.

A hivatalos programot természetesen most is egy fashion party követte, a Designer Room pedig – a BFN-eknél már megszokott módon - ezúttal is megnyitotta kapuit, hogy testközelből is szemügyre vehessék a meghívottak a kifutón látott kollekciók darabjait, valamint válthassanak pár szót a tervezőkkel.

Copyright ©2017 Budapest Fashion Night (BFN). All rights reserved. Design by HFCC / Gabor Vanicsek