BUDAPEST FASHION NIGHT - BFN - A VÁROS „LEGDIVATOSABB” PARTY SOROZATA

November 15-én immáron a 19. alkalommal rendezzük meg a Budapest Fashion Night
– a legpatinásabb hazai divatrendezvény-sorozat – őszi eseményét. A mögöttünk álló 11 évben igyekeztünk – a hazai divat aktualitásait is figyelembe véve – izgalmas bemutatókat szervezni, így számtalan felejthetetlen pillanat, jubileum fűződik a BFN-hez és vélhetőleg nem lesz ost sem másként.

Ezúttal egy rendhagyó program előtt állunk. Most nem egy divattervezői márka, hanem egy „designer multistore”, a Lucky Shepherd ünnepli fennállásának egy éves évfordulóját. A kilenc divattervező alkotásainak teret biztosító gyönyörű üzlet, egy újabb kitűnő példa, hogy a tehetség hogyan talál utat magának és Budapest miként válhat sokkal stílusosabb várossá.

Ezen az estén a Camou, a Fanni’s Jewelry, a Folenta Design Jewellery, a Gabo Szerencses, a Janka Arnoczy, a Juhasz Dóra, a Király Fanni Kortárs Ékszerek, a Mánia by Eevey, Samea Noori, kilenc eltérő stílusú és más-más területen alkotó hazai designer márkájának közös bemutatója kerül a BFN kifutójára. És természetesen ezúttal is közelről megtekinthetőek lesznek a már hagyományosnak mondható Designer Room-ban a kollekciók darabjai, sőt akár ott helyben meg is vásárolhatóak a tervezőktől.

A rendezvény divatbemutatói sajtónyilvánosak! Az eseményre látogató vendégek megjelenésükkel automatikusan elfogadják, hogy a helyszíni képanyagok készítése során fotón vagy videón szerepelhetnek. A rendezvényen készült fotókat, videókat a HFCC Kft., továbbá az esemény partnerei szabadon, további engedély és korlátozás nélkül felhasználják. Kérjük fentiek fegyelembevételét! Köszönjük!

 Copyright © 2016 Budapest Fashion Night (BFN). All rights reserved. Design by HFCC / Gabor Vanicsek