CÍMLAP              RENDEZVÉNYEK              KÉPGALÉRIÁK              DIVATSZAKMA              DIVATTÉRKÉP              RÓLUNK              BB BLOG              BFN

The most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion Night

Budapest
Fashion
Night

2014 tavasz

2014. március  6. - Boscolo Event Palace

Budapest Fashion Night 2014 tavasz

– Egy újabb stílusos este Nagy Ágota társaságában

2014. március 6-án 14. alkalommal gyűltek össze a hazai divat szerelmesei a Budapest Fashion Nights tavaszi eseményén a Boscolo Hotel Róma termében, ahol Nagy Ágota esküvői ruha kollekcióját és a Galamb Méretes Szabóság férfiöltözékeit láthattuk a kifutón. A rendezvény ezúttal is két teltházas bemutatóval zárult valamint a BFN-re jellemző Desinger Room-mal és élőzenével kísért fashion partyval.

A rendezvényről készült képes beszámoló megtekintéséhez kattintson a képre!

 

The most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion NightThe most outstanding moments of Hungarian Fashion / A magyar divat legszebb pillanatai - Budapest Fashion Backstage / Budapest Fashion Night

A helyszínt ismét a fantasztikus miliővel rendelkező Boscolo Hotel biztosította 2014. első nagyszabású divatrendezvénye, a 14. Budapest Fashion Night számára. Nem okozott meglepetést számunkra, hogy a sajtómeghívónkon most is két időpont szerepelt, hogy ki-ki eldönthesse, melyik bemutatón tudja megtekinteni Nagy Ágota és a Galamb Méretes Szabóság divatbemutatóját.

Nagy Ágota nevét már ismerhetik a hazai divat iránt érdeklődők, új brandje, azaz a Nagy Ágota Collection azonban még igazán friss és üde színfoltot jelent, hiszen nem olyan régen vált önálló márkává. Ezúttal azonban nem csak a hölgyeknek kedveskedtek a szervezők, a BLOOM Fashion Group, hanem az urak kedvét is keresték, s meghívták a rendezvényre a Galamb Méretes Szabóságot is, akiknek öltözékei remekül kiegészítették a csodaszép estélyi és menyasszonyi ruhákat.

BEMUTATÓ

A két bemutatót most is épp olyan profi módon sikerült megszervezni, mint ahogyan azt már megszokhattuk a BFN-től és minden a lehető leggördülékenyebben működött a regisztrációtól kezdve, a kollekciók bemutatásán keresztül az interjúk megszervezéséig. A zene tökéletesen illett mind a női kollekcióhoz, mind az urak öltözékeihez, a modellek remekül összeválogatott csapatot alkottak, a sminkek és a hajak pedig csodásan mutattak a vakuk kereszttüzében.

A BFN szervezői mindig különösen nagy hangsúlyt fordítanak a sajtó képviselőinek munkakörülményeire, így a fotósok és kamerával dolgozó szakemberek számára ezúttal is egy jól kialakított dobogó biztosította az optimális rálátást a kifutóra, míg az újságírók a már jól megszokott, enyhén megvilágított szektorban foglalhattak helyet, s jegyzetelhettek igazán komfortos körülmények között.

A modellcsapat tagjaként egy különleges arcot is megpillanthattunk, Hajda Esztert, a 2013-as The Beauty Ambassador, azaz a Szépségnagykövet nyertesét is, aki visszafogott mosollyal az arcán suhant végig a kifutón.

Mindkét bemutató után megnyitotta kapuit a Designer Room, a BFN rendezvények különleges projektje, melynek lényege, hogy a divatrajongókat igazán közel hozzák a tervezőkhöz és nem utolsó sorban a kifutón látott ruhákhoz. Az élőzenével kísért partyn pedig egy pohárka bor vagy pezsgő mellett ismét jót cseveghettek a vendégek, megvitatva a hazai és a nemzetközi divat alakulását.

ÖSSZEGZÉS

Összességében ismét egy fantasztikus estén vehettünk részt, ahol a patinás helyszín, a színvonalas rendezvény, a hazai divat és a kellemes hangulat mind-mind megadatott. Azt kaptuk a rendezvénytől, amit egy fashionpartytól elvárhatunk. Igazán örültünk, hogy végre egy férfikollekciót is láthattunk a kifutón, mert bár mindig szívesen nézegetjük a szebbnél is szebb női ruhákat, igazi felüdülésnek számított ez a fajta „újítás” a BFN részéről.

 

DRER pontérték:  87

További hasonló tartalmak:

Budapest Fashion Night ’13/2Budapest Backstagebeszámoló és kiadvány     Budapest Backstagebeszámoló és kiadványBudapest Fashion Night ’13/1     Budapest Backstagebeszámoló és kiadványBudapest Fashion Night ’12/2

© 2014 Budapest Backstage.
All right reserved. Design by BLOOM