CÍMLAP             RENDEZVÉNYEK             KÉPGALÉRIÁK             DIVATSZAKMA             PROJEKTEK             DIVATTÉRKÉP             RÓLUNK             BB BLOG

CÍMLAP             RENDEZVÉNYEK             KÉPGALÉRIÁK             DIVATSZAKMA             PROJEKTEK             DIVATTÉRKÉP             RÓLUNK             BB BLOG

Budapest Fashion Nights 2012 ősz

– 25 éves az Art'z Modell

Mint minden ősszel idén is meghívást kaptunk a Budapest Fashion Nights rendezvénysorozat legújabb állomására. Most is a - patinás és közlekedés szempontjából is kiváló - Boscolo Hotel Róma termébe invitáltak minket és most is választhattunk, hogy a 19.00-kor vagy a 21.30-kor kezdődő bemutatón szeretnénk-e jelen lenni. A meghívót időben megkaptuk, a regisztráció pedig zökkenőmentesen zajlott hála annak (is), hogy külön asztalt kapott a sajtó és külön asztalt a többi meghívott vendég. Az őszi BFN-en a 25. születésnapját ünneplő Art’z Modell ruhái léptek a kifutóra, igen nagy sikert aratva mindkét bemutatón.

BEMUTATÓ

A Bloom Fashion Group által indított, a hazai divatot támogató, partyval egybekötött divatszakmai rendezvénysorozat egy olyan társadalmi esemény, amely immár hosszú évek óta alkalmat szolgáltat arra, hogy kellemes, kötetlen keretek között beszélgethessünk – szakmabeliek és divatfelhasználók - a magyar divatkultúráról, s amelyre mindig nagyon szívesen elmegyünk. Most is szívesen mentünk és most sem csalódtunk.

A helyszín a rendezvény színvonalát jól tükrözte, bár az utóbbi években úgy tapasztaltuk, hogy a BFN a nagy érdeklődésnek köszönhetően egyre inkább kezdi kinőni a Boscolo Hotel Róma termét. Ezt tanúsította az is, hogy idén – akárcsak tavaly – kétszer kellett megrendezni a bemutatót, mivel a 800 vendég egyszerre nem fért volna a kifutó köré. Jól látták ezt előre a szervezők is, így a meghívóban fel is tüntették, hogy két időpontban látogatható az esemény, illetve megkérték a vendégeket, hogy a visszaigazoláskor jelezzék, melyiken kívánnak jelen lenni.

A két bemutatón ugyanaz a kollekció vonult a kifutóra: Sz. Mohácsik Tünde, az Art’z Modell tervezőjének aktuális ruhaválogatásai. A dinamikus zenére sorra lépdeltek a csinos modellek, akik feltűzött loknikkal és szép, füstös szemmel – ámbár a kifutóra kissé halvány szájjal és arcpírrel – vonultak a magasított pódiumon. A fények a szakemberek szerint is jól megvilágították a lányokat, így mind a kamerával, mind a fényképezőgéppel érkező fotósok elégedettek lehettek a végeredménnyel. A sajtó munkatársainak idén is elkülönítettek a szervezők egy kisebb részt a fotósdobogó mellett, ahol nem csupán jó pozícióból szemlélhették a tourokat az újságírók, de a számukra biztosított diszkrét világítás a jegyzetelést is nagyban megkönnyítette. A bemutatók után a vendégek még sokáig időztek az előtérben, ahol megvitatták a kollekciót és fesztelen eszmecserékbe merültek…olyannyira, hogy akadt, aki csak jóval éjfél után hagyta el a Róma terem előterét.

ÖSSZEGZÉS

Biztosan állíthatjuk, hogy a 11. Budapest Fashion Night is igazán remekül sikerült, akárcsak a korábbi BFN-ek. A 25. születésnapját ünneplő Art’z Modell épp úgy kitett magáért, mint a BLOOM Fashion Group, akik a szervezést tekintve kiváló munkát végeztek. Mindent összevetve egy profi módon összerakott és nagyon hangulatos estén vehettünk részt, s reméljük, hogy a hasonló események egyre nagyobb számban lesznek jelen a magyar divatéletben.

A digitális kiadvány a klaviatúra nyilaival is lapozható.
Belekattintva egész képernyőn is nézhető.

Október 30-án újabb állomásához érkezett a Budapest Fashion Nights rendezvénysorozat, amelynek keretein belül a jubileumi 25. születésnapját ünneplő Art’z Modell mutatta be aktuális kollekcióját. A fashion eseménynek most is a Boscolo Hotel Róma terme adott otthont, ahol 800 vendég tekintette meg Sz. Mohácsik Tünde ruhakölteményeit.

Képes beszámolónk és írásunk a Budapest Fashion Night rendezvényről.

2012. november  6. - Boscolo Event Palace

Budapest
Fashion
Night

2012 tavasz

AZ ESEMÉNYHEZ KAPCSOLÓDÓ TOVÁBBI TARTALMAK – A BUDAPEST BACKSTAGE AJÁNLÁSÁVAL