CÍMLAP             RENDEZVÉNYEK             KÉPGALÉRIÁK             DIVATSZAKMA             PROJEKTEK             DIVATTÉRKÉP             RÓLUNK             BB BLOG

Tóth Bori nagybemutató 2011 ősz-tél

– Egy nagyszabású és látványos nagybemutató

BEMUTATÓ

Akárcsak a tavaszi / nyári kollekció debütálásánál most is a Millenáris adott otthont a legújabb ruhaköltemények bemutatójának, azonban a Teátrum már szűkké vált helyszínét a Nagycsarnok váltotta fel erre az alkalomra. A lényegesen nagyobb alapterület  egy látványos, negyven méter hosszú magasított, klasszikus kifutónak adott helyet amely körül mintegy ezerkétszáz vendég vehette szemügyre a bemutatott ruhákat. Aki nem érkezett elég korán – mert a másfélszeres befogadóképesség dacára az esemény telt házas volt –, az nem hogy ülőhelyet, de állóhelyet is alig talált. Szerencsére azonban több kivetítőn is nyomon követhettük, mi zajlik a kifutón, bár a helyszín sajátosságaiból adódóan azt is meg kellett állapítanunk, hogy nem épp a legideálisabb helyre sikerült feltenni ezeket a kivetítőket, ugyanis kettő képterét is félbeszelte egy keresztirányú tartóelem. A zeneválasztás nekünk nem igazán tetszett, nem éreztük harmonikusnak a bemutatóval, de ez természetesen szubjektív. A blokkok közötti átkeverésekre viszont egy ilyen minőségű bemutatón jobban oda kellene figyelni, mert nem voltak zökkenőmentesek.

A kollekció erre a szezonra is remekül sikerült. Fő színeit az okker és a türkiz árnyalatok adták mindezt természetesen feketével no meg némi ocelotmintával és állatszőrmével kombinálva. A modellek között jó néhány ismerős arcot fedeztünk fel, akiket a múlt alkalommal is láthattunk, de bátran elmondhatjuk ezen a téren csak pozitív változásról számolhatunk be: arcuk, alakjuk mozgásuk egyaránt szépséget, harmóniát árasztott összhangban a ruhák stílusával.

ÖSSZEGZÉS

Összességében egy nagyon szépen összerakott, minőségi rendezvényen vehettünk részt. Tóth Bori bemutatói igényesek, magas színvonalúak, joggal tartoznak a hazai divatélet legjelentősebb eseményei közé. Azt hogy valóban jól sikerült, a hangulatos divatrendezvény, hűen mutatja, hogy este tízkor, amikor távoztunk még mindig sokan vígan csevegtek borospoharaikkal a kezükben.

A digitális kiadvány a klaviatúra nyilaival is lapozható.
Belekattintva egész képernyőn is nézhető.

Ismét ősz, ismét Millenáris, ismét Tóth Bori bemutató. Szeptember 28-án ismét felkerekedtünk, hogy szemügyre vegyük a tervezőnő legújabb kollekcióját és ismét nem csalódtunk. Sok az ismét: a helyszín, a rengeteg érdeklődő, a welcome falatkák és welcome drinkek, de semmi gond, ha mindezt ismét pozitív felhanggal mondhatjuk s ha a felsoroltakhoz ismét profi tervezői és szervezői munka társul. De hagyjuk is az ismétléseket inkább lássuk, mik a változások a tavaszi bemutatóhoz képest…

Képes beszámolónk és írásunk Tóth Bori divatbemutatójáról.

 

Tóth Bori

bemutató
2011-12 a/w

2011. október  21. - Millenáris „ B" épület

AZ ESEMÉNYHEZ KAPCSOLÓDÓ TOVÁBBI TARTALMAK – A BUDAPEST BACKSTAGE AJÁNLÁSÁVAL