CÍMLAP             RENDEZVÉNYEK             KÉPGALÉRIÁK             DIVATSZAKMA             PROJEKTEK             DIVATTÉRKÉP             RÓLUNK             BB BLOG

Stumpf Imre
divatbemutató

2010-11 aw

2010. november 30. - Szépművészeti Múzeum

Stumpf Imre divatbemutató 2010-11 ősz-tél

– Egy divateste a múzeumban

Az esti fényekben ragyogó Hősök terére érkeztünk november 26-án, hogy a Szépművészeti Múzeum elegáns környezetében, a Múzeum+ program keretén belül találkozhassunk ismét Stumpf Imre legújabb kollekciójával. Egy különleges atmoszférájú helyszín, egy alkalmi ruhákat felvonultató bemutató, mindez igazán felejthetetlen estével kecsegtetett, amely szinte  maradéktalanul be is váltotta minden hozzá fűzött elvárásunkat.

Képes beszámolónk és írásunk Stumpf Imre divatbemutatójáról.

BEMUTATÓ

Stumpf Imre évek óta jelen van a hazai divatéletben, nevét mégis csak kevesen ismerik, pedig alkalmi ruhakölteményeit a tökéletes szabás és kivitelezés jellemzi; kollekcióiban finoman ötvöződnek a tradicionális és a modern elemek. Terveinek gyökerei visszanyúlnak egészen a „békebeli időszakig”, ezen belül pedig leginkább a francia szabóságok stílusjegyei dominálnak. Ezt a tradicionális és modern vonal ötvözetére épülő finom stílusosságot idehaza még ma is csak kevesen képesek értékelni, hiszen a futószalagon gyártott „egyenruhák” korában élünk. Stumpf Imre ezzel ellentétben méretes szalonjában személyreszabottan álmodja meg mindenkinek a maga ruháját. Öltözékeinél szembeötlő a tökéletes szabás és az igényes kimunkálás, bemutatói pedig mindig kellemes élményt nyújtanak a divat szerelmeseinek. Most sem volt ez másképp: egy kellemes, hangulatos bemutatónak lehettünk vendégei, ahol nem feszengtünk a „nagybemutató” imázs miatt, hanem önfeledten gyönyörködhettünk a szebbnél is szebb, elegáns ruharemekekben.

ÖSSZEGZÉS

Stumpf Imre legújabb bemutatója  egy kellemes, stílusos estével ajándékozott meg minket. A Szépművészeti Múzeum Reneszánsz terme tökéletes hátteret biztosított a nőiesen elegáns kollekció számára, amelyben koktélruhától kezdve a nagyestélyiig mindenki megtalálhatta a neki leginkább tetszőt. A leggyengébb láncszemnek a zenét éreztük, ez kevéssé bizonyult telitalálatnak a számunkra, ám ez olyan apró hiba, amely egyrészt ízlés kérdése, másrészt csak apró szépséghibának tűnt, főleg ha tudjuk, milyen komoly problémák szoktak előfordulni bemutatókon. Így azt reméljük, mihamarabb újra vendégei lehetünk egy ilyen remekbeszabott, a divatról szóló, igényes estének, mert bizony ránk férne.

 

DRER pontérték:  89

A Budapest Backstage beszámolói a divatrendezvények szakmai kritikái, melyek a kollekciók értékelésére nem térnek ki (erre vannak más, kifejezetten azzal foglalkozó médiumok).  Célunk bemutatni a legfontosabb hazai divateseményeket, valamint rámutatni ezeknek a rendezvényeknek az erősségeire és a felmerülő hibáira egyaránt. Az észrevételeink nem öncélúak. A szakmai jellegű visszajelzések, segítséget nyújtanak a szervezőknek – többek közt a hibák kiküszöbölésére – és segítik a fejlődést. Ezen felül a nagyközönség számára is támogatást nyújtanak  a divatrendezvények pontosabb megértéséhez, megítéléséhez.

.

További hasonló tartalmak:

Budapest BackstagekiadványMarie Claire Fashion Days ’11     Budapest Backstagebeszámoló és kiadványBudapest Fashion Night ’12/1     Budapest Backstagebeszámoló és kiadványManier '11 S/S

© 2015 Budapest Backstage.
All right reserved. Design by BLOOM